Maturantët 2013-2014 do të Studiojnë

Student Dega Univerziteti Qyteti Shteti
Adem Idrizi Mikrobiologjia New York New York SHBA
Fortesa Kabashi Neuro Shkenca Brown Rhode Island SHBA
Xufe Idrizi Biologji New York New York SHBA
Ubejd Arifi Inxhinieri Civile ITU Istanbul Turqi
Fiona Tadushka Stomatologji Katip Çelebi Izmir Turqi
Haris Oskacak Stomatologji Selçuk Konya Turqi
Mimoza Isma Terapia fizike dhe rehabilitimi Trakya Edirne Turqi
Tuba Macun Inxhinieri Ushqimore Uludag Bursa Turqi
Somer Spat Fotografi Mimar Sinan Istanbul Turqi
Anida Hamza Menaxhment Koç Istanbul Turqi
Enis Shkurti Menaxhment Uluslararasi Antalya Antalya Turqi
Agon Besimi Mjekësi Adnan Menderes Aydin Turqi
Berk Pacollari Mjekësi Fatih Istanbul Turqi
Nisa Gjergjizi Mjekësi Fatih Istanbul Turqi
Agon  Dana Radio dhe Televizioni Ipek Ankara Turqi
Erva Fusha Planifikimi I Qytetit Mimar Sinan Istanbul Turqi
Halil Silik Inxhinieri Tekstili Trakya Edirne Turqi
Ellber Bajraktari Veterinari Adnan Menderes Aydin Turqi
Ardian Gashi Arkitekturë U. i Tiranës Tiranë Shqipëri
Shaiponja Dakaj Arkitekturë EPOKA Tiranë Shqipëri
Varis Krusha Inxhinieri Civile EPOKA Tiranë Shqipëri
Varis Jorganxhi Inxhinieri Kompjuterike EPOKA Tiranë Shqipëri
Gent Bujari Menaxhment EPOKA Tiranë Shqipëri
Admir Vujic Mjekësi Universiteti shtetëror Plovdiv Bullgaria
Jeta Shatri Mjekësi Astana Astana Kazakistani
Dokleat Krasniqi Inxhinieri Automatike UP Prishtinë Kosova
Verona Saramati Biologji UP Prishtinë Kosova
Lejla Canziba Kimi UP Prishtinë Kosova
Agon  Pacarizi Inxhinieri Civile UP Prishtinë Kosova
Bledar Besimi Inxhinieri Civile UP Prishtinë Kosova
Lumbardh Halitjaha Inxhinieri Kompjuterike UP Prishtinë Kosova
Meriton Gollopeni Inxhinieri Kompjuterike UP Prishtinë Kosova
Ardi Topko Stomatologji UP Prishtinë Kosova
Edita Pallushi Ekonomi UBT Prishtinë Kosova
Leonita Pallushi Ekonomi UBT Prishtinë Kosova
Jakut Burri Gjuha Angleze UPZ Prizren Kosova
Arelena  Shala FSK FSK Prishtinë Kosova
Ardit Beqiri Dizajni Grafik Akademia Evolucion Prishtinë Kosova
Leonita Dobrunaj Gazetari AAB Prishtinë Kosova
Adonis Kryeziu Juridik UP Prishtinë Kosova
Erita Morina Juridik UP Prishtinë Kosova
Vehap Hashani Juridik UPZ Prizren Kosova
Bekim Telak Inxhinieri Mekanike UP Prishtinë Kosova
Ardit Mustafa Menaxhment UBT Prishtinë Kosova
Linda Nallbani Menaxhment UBT Prishtinë Kosova
Adrian  Gallapeni Mjekësi UP Prishtinë Kosova
Alberina Krasniqi Mjekësi UP Prishtinë Kosova
Emsel Nuhi Mjekësi UP Prishtinë Kosova
Artan Mucaj Mekatronik UP Prishtinë Kosova
Valentina Canziba Psikologji FAMA Prizren Kosova
Visar Nushi Psikologji AAB Prishtinë Kosova
Funda Gashi Inxhinieri Kompjuterike UBT Prishtinë Kosova
Fjoralba  Kryeziu Inxhinieri Kompjuterike UP Prishtinë Kosova
Fjoralba  Hoti Gjuha Shqipe UP Prishtinë Kosova
Sazan Shehu Telekomunikimi UPZ Prizren Kosova