Timetable

Timetable

Dear teachers and students, the timetable is ready for the new Academic Year. Please check your schedule in the link below. Timetable More »

NJOFTIM

NJOFTIM

Te nderuar prinder, Ju njoftojme se nga dita e hene per kete vit shkollor transporti do te jete si me poshte: KL.5-të FIDANI KL.6-7-8-9 SUHAREKË- RAHOVEC – XËRXË-KRUSHË: BLEDI RESIEN KL.10-11-12: ZHUR More »

Shkolla “Mehmet Akif” hap dyert per sezonin e ri shkollor!

Shkolla “Mehmet Akif” hap dyert per sezonin e ri shkollor!

Shkolla “Mehmet Akif” hap dyert per sezonin e ri shkollor! Nxënës dhe prindër ,Ju mirepresim! video More »

IQ Challenge

IQ Challenge

Apliko tani! More »

 

Njoftim

Bazuar në kalendarin e festave zyrtare të Republikës së Kosovës data 29 Prill do të jetë ditë pushimi (Pashkët ortodokse) dhe data 1 Maj do të jetë ditë pushimi (Dita ndërkombëtare e punës), pasi që këto dy ditë janë e hënë dhe e mërkurë ne si institucion shkollor kemi vendosur që edhe ditën e martë përkatësisht me datë 30 Prill të jetë pushim nga procesi mësimor për shkak se nxënësit që janë të akomoduar në konvikte do ta kenë të vështirë të udhëtojnë.
Dita e mësimit që është paraparë të mbahet me datë 30 Prill do të zëvendësohet me 11 Maj
 
Institucioni Edukativ Arsimor “Gulistan” ua uron festat të gjithë mësimdhënësve, nxënësve dhe prindërve!

PROVIMI PRANUES për regjistrim në klasën e 6-të, 7-të, 8-të, 9-të

Apliko tani!

DATA E PROVIMIT

18 Maj 2019, e Shtunë – në orën 10:00
Ditën e provimit duhet ta keni me vete:

 • ID,
 • Laps,
 • Gomë,
 • Mprehëse.

Rezultatet do të shpallën me datën 24 Maj 2019 në web faqet e shkollave.

PROCEDURA E APLIKIMIT

Pranimi i nxënësve në kl. 6-të, 7-të, 8-të, 9-të bëhet sipas suksesit që tregojnë në provimin pranues.

Aplikimet mund të bëhen personalisht në shkollë apo përmes webfaqes sonë të internetit. (Në aplikimet online vërtetimi duhet të dorëzohet para datës së provimit ose në ditën e provimit).

QENDRAT E PROVIMIT

 • Ferizaj: Shkolla “Jeronim De Rada”
 • Gjakovë: Shkolla “Mehmet Akif”
 • Gjilan: Shkolla “Selami Hallaqi”
 • Lipjan: Shkolla “Mehmet Akif”
 • Pejë: Shkolla “Lidhja e Prizrenit”
 • Podujevë: Shkolla “Ibrahim Rugova”
 • Rahovec: Shkolla “Isa Boletini”
 • Shtime: Shkolla “Emin Duraku”
 • Suharekë: Shkolla “7 Marsi”

Njoftim

Njoftohen të gjithë nxënësit që do të marin pjesë në testin pranues në Mehmet Akif Korishë se nesër më 20.04.2019 nisja e transportit do të jetë në ora 8:30 nga ish Benafi

PROVIMI PRANUES për regjistrim në klasën e 10-të

Apliko tani!

DATA E PROVIMIT

20 Prill 2019, e Shtunë – në orën 10:00
Ditën e provimit duhet ta keni me vete:

 • ID,
 • Laps,
 • Gomë,
 • Mprehëse.

Rezultatet do të shpallën me datën 24 Prill 2019 në web faqet e shkollave.

BURSA PER SHKOLLIM

140 bursa për më të mirët

 • 10 nxënësve 100%
 • 30 nxënësve 75%
 • 50 nxënësve 50%
 • 50 nxënësve 25%

PYETJET E PROVIMIT

 • Matematikë : 20
 • Logjikë : 10
 • Gjuhë Shqipe : 20
 • Shkencat e natyrës : 20
 • Kulturë e përgjithshme (Histori, Gjeografi) : 10

PROCEDURA E APLIKIMIT

Pranimi i nxënësve në kl. 10-të bëhet sipas suksesit që tregojnë në provimin pranues.

Aplikimet mund të bëhen personalisht në shkollë apo përmes webfaqes sonë të internetit. (Në aplikimet online vërtetimi duhet të dorëzohet para datës së provimit ose në ditën e provimit).

QENDRAT E PROVIMIT

 • Dragash: Shkolla “Sezai Surroi”
 • Drenas: Shkolla “Halil Bajraktari”
 • Ferizaj: Shkolla “Jeronim De Rada”
 • F.Kosovë: Shkolla “Mihal Grameno”
 • Gjakovë: Shkolla “Mehmet Akif”
 • Gjilan: Shkolla “Selami Hallaqi”
 • Kamenicë: Shkolla “Dëshmorët e Kombit”
 • Lipjan: Shkolla “Mehmet Akif”
 • Malishevë: Shkolla “Ibrahim Mazreku”
 • Mitrovicë: Shkolla “Eqrem Cabej”
 • Pejë: Shkolla “Lidhja e Prizrenit”
 • Podujevë: Shkolla “Ibrahim Rugova”
 • Prishtina: Shkolla “ISP”
 • Prizren: Shkolla “Mehmet Akif”
 • Rahovec: Shkolla “Isa Boletini”
 • Shtime: Shkolla “Emin Duraku”
 • Skënderaj: Shkolla “Shaban Jashari”
 • Suharekë: Shkolla “7 Marsi”
 • Vushtrri: Shkola “SHFMU 2”

Konkurs

Kolegji `Mehmet Akif`,Korishë,Prizren shpall konkurs për mësimdhënës të lëndës së Biologjisë.
Kandidatët duhet :
• Të ketë mbaruar Fakultetin në lëndën e përcaktuar.
• Të ketë diplomë të vlefshme për mësimdhënie sipas ligjeve dhe udhëzime administrative të MASHT.
• Të mos ketë masa disiplinore apo ndëshkime ligjore.
• Të ketë aftësi të mira komunikuese me nxënës , bashkëpunonjës dhe eprorë.
• Të ketë një nivel të lartë zotërimi të gjuhës angleze .Kandidatët duhet të sjellin dokumentacionin e mëposhtëm
• Formulari i aplikimit
• Rezymeja personale (CV)
• Dokumenti personal(letërnjoftimi ose pasaporta)
• Diplomat e kualifikimit(ose certifikatat), certifikatat në vend të diplomës jo më të vjetra se gjashtë muaj.
• Çertifikata që nuk jeni nën hetime
• Dëshmitë e përvojës në institucionet arsimore ( nëse ka)
• Çertifikata e lindjes
Të interesuarit mund t’i sjellin CV-të në shkollë apo të na dërgojnë në e-mail: info@macprizren.net Konkursi është i hapur deri më 08.04.2019 Me respekt!

Kolegji Mehmet Akif – Prizren
Adresa: Korishë
Nr. Kontakti: 044140900
E-mail: info@macprizren.net