IQ CHALLENGE – Extra

IQ CHALLENGE – Extra

Edhe një mundësi tjetër për ata që nuk u kyçën në IQ Challenge për arsye teknike… 06 Qershor 2020 – Ora 13:00 Klikoni për Klasa 4 Klikoni për Klasa 5 Klikoni për More »

IQ CHALLENGE – Rezultatet Përfundimtare

IQ CHALLENGE – Rezultatet Përfundimtare

Të interesuarit për regjistrim mund të vijnë në zyrën tonë te regjistrimit nga ora 09:00 deri ne oren 14:00. Adres: Kopshti dhe Parashkollor Yllka / Bazhdaran/Prizren. Tel: 044 140 900 Viber: +383 More »

IQ Challenge – Faza e Dytë

IQ Challenge – Faza e Dytë

Nxënësit e përmendur më poshtë kane fituar të drejtën të garojnë në fazën e dytë të IQ Challenge. Informacioni lidhur me kushtet e konkursit do të jepet përmes telefonit. More »

ONLINE IQ CHALLENGE

ONLINE IQ CHALLENGE

Kliko këtu për të filluar testin! Linku për kyçje në testim do të publikohet më 9 maj 2020 në orën 13:00 në facebook-un e shkollës. Më 09 maj 2020 në orën 13.00 More »

Mësime Online – Online Education

Mësime Online – Online Education

Të nderuar prindër dhe nxënës! Ju njoftojmë se mësimi do të vazhdojë në shkollat Mehmet Akif! Së bashku me stafin, jemi të gatshëm për mësime online. Mësimet online do të mbahen nëpërmjet More »

 

IQ CHALLENGE – Extra

Edhe një mundësi tjetër për ata që nuk u kyçën në IQ Challenge për arsye teknike…

06 Qershor 2020 – Ora 13:00

IQ CHALLENGE – Rezultatet Përfundimtare

Të interesuarit për regjistrim mund të vijnë në zyrën tonë te regjistrimit nga ora 09:00 deri ne oren 14:00.

Adres: Kopshti dhe Parashkollor Yllka / Bazhdaran/Prizren.

Tel: 044 140 900
Viber: +383 44 140 900

IQ Challenge – Faza e Dytë

Nxënësit e përmendur më poshtë kane fituar të drejtën të garojnë në fazën e dytë të IQ Challenge.
Informacioni lidhur me kushtet e konkursit do të jepet përmes telefonit.

ONLINE IQ CHALLENGE

Kliko këtu për të filluar testin!

Linku për kyçje në testim do të publikohet më 9 maj 2020 në orën 13:00 në facebook-un e shkollës.

Më 09 maj 2020 në orën 13.00 do të mbahet ONLINE IQ Challenge.

Në garë mund të marrin pjesë nxënësit e klasave 5, 6, 7, 8 dhe 9.

45 minuta për 30 pyetjet.

Pas testimit nxënësit e përzgjedhur do të intervistohen. Intervista përbën një përqindje të vlerësimit në total.

 Klasa  100% 75% 50% 30% 20% 10% Total
Klasa 5 5 5 5 8 10 20 53
Klasa 6 3 4 5 8 10 15 45
Klasa 7 3 4 5 8 10 15 45
Klasa 8 5 5 5 8 10 15 48
Klasa 9 0 0 3 3 10 15 31
222

BËHU PJESË E SUKSESIT!

Mësime Online – Online Education

Të nderuar prindër dhe nxënës!

Ju njoftojmë se mësimi do të vazhdojë në shkollat Mehmet Akif! Së bashku me stafin, jemi të gatshëm për mësime online. Mësimet online do të mbahen nëpërmjet sistemit MyEducare, e që mund të përcillen nga llogaritë e nxënësve. Prej të hënës, do të fillojnë mësimet online.

Dear parents and students,

The education process continues at the “Mehmet Akif” schools. We are ready for online education with all our staff. Our lessons will be organized through the MyEducare program. You can follow it from your MyEducare accounts. We welcome our students to our online classes on Monday.