Category Archives: News

Timetable Updated!

Dear teachers and students, the timetable is updated . Please check your schedule in the link below.

Timetable

NJOFTIM!

Njoftohen të gjithë nxënësit se në shkollën tonë mësimet do të fillojnë më daten 21.09.2020.
Gjithashtu edhe transportet shkollës do të fillojnë nga qytetet e Prizrenit, Rahovecit, Suharekës dhe Malishevës.
Numri i kontaktit i përgjegjësit të transportit: +38344191824

Timetable

Dear teachers and students, the timetable is ready for the new Academic Year. Please check your schedule in the link below.

Timetable

NJOFTIM LIDHUR ME HAPJEN E SHKOLLAVE

Sipas vendimit të MASH it lidhur me hapjen e shkollave(https://masht.rks-gov.net/article/ministri-rame-likaj-prezantoi-vendimin-per-fillimin-e-vitit-shkollor-20202021), shkolla jonë  ka vendim  të fillojë mesimet me klasat e 5-të, 6-të dhe 10-të më datën 14 Shtator.

Kurse klasat 7-8-9-11-12 do të fillojnë më datën 21 Shtator. Ne do t’ju informojmë në ditët në vijim lidhur me mënyrën e fillimit të mësimeve.

Njoftim!

Shkolla jonë fton të gjithë nxënësit  tanë në programin e orientimit.

Pas vendimit të MASH për të hapur shkollat  në 14 Shtator, ne fillojmë të organizojmë  një program orientues  në periudhën 7-11 Shtator.

Qëllimi ynë me këtë program orientues është:

 • T’i mësojmë nxënësve tanë se si do të marrin një edukim brenda kornizës së rregullave të distancës.
 • Nxënësit të njihen me mësuesen e tyre klasore dhe mësueset e tjera të lëndëve përkatëse.
 • Nxënësit e rinj që janë regjistruar në shkollën tonë të njihen me nxënësit tanë aktual.
 • Mësuesit do shpjegojnë mësime model që nxënësit të jenë të përgatitur.
  • Shpërndarja e ditëve të programit sipas klasave do të jetë si më poshtë.
  • Klasat:5,6,7,8 do te jete 7-8  Shtator( e hënë e martë)
  • Klasat:9,10 do te jete  9-10 Shtator(e mërkurë e enjte)
  • Klasat:11,12 do te jete  11  Shtator( premte)
  • Programi do të fillojë në orën 10:00 dhe do të përfundojë në orën 12:30

Për programin, ne do të kemi transport nga:

 • Prizreni:(Nisja: Në stacionin e autobusëve në 9:20 dhe ne Bazhdaran:9.30)
 • Rahovec:(Nisja: Në stacionin e autobusëve në 9:00
 • Suharekë: (Nisja: Në Fresh Store në 9:20
 • Malishevë: (Nisja: Në stacionin e autobusëve në 9:00)

Numri i kontaktit për transport:+38344191824

Jeni të mirëpritur të gjithë nxënësit tanë !