NJOFTIM!

Njoftohen të gjithë nxënësit se në shkollën tonë mësimet do të fillojnë më daten 21.09.2020.
Gjithashtu edhe transportet shkollës do të fillojnë nga qytetet e Prizrenit, Rahovecit, Suharekës dhe Malishevës.
Numri i kontaktit i përgjegjësit të transportit: +38344191824