Njoftim!

Shkolla jonë fton të gjithë nxënësit  tanë në programin e orientimit.

Pas vendimit të MASH për të hapur shkollat  në 14 Shtator, ne fillojmë të organizojmë  një program orientues  në periudhën 7-11 Shtator.

Qëllimi ynë me këtë program orientues është:

 • T’i mësojmë nxënësve tanë se si do të marrin një edukim brenda kornizës së rregullave të distancës.
 • Nxënësit të njihen me mësuesen e tyre klasore dhe mësueset e tjera të lëndëve përkatëse.
 • Nxënësit e rinj që janë regjistruar në shkollën tonë të njihen me nxënësit tanë aktual.
 • Mësuesit do shpjegojnë mësime model që nxënësit të jenë të përgatitur.
  • Shpërndarja e ditëve të programit sipas klasave do të jetë si më poshtë.
  • Klasat:5,6,7,8 do te jete 7-8  Shtator( e hënë e martë)
  • Klasat:9,10 do te jete  9-10 Shtator(e mërkurë e enjte)
  • Klasat:11,12 do te jete  11  Shtator( premte)
  • Programi do të fillojë në orën 10:00 dhe do të përfundojë në orën 12:30

Për programin, ne do të kemi transport nga:

 • Prizreni:(Nisja: Në stacionin e autobusëve në 9:20 dhe ne Bazhdaran:9.30)
 • Rahovec:(Nisja: Në stacionin e autobusëve në 9:00
 • Suharekë: (Nisja: Në Fresh Store në 9:20
 • Malishevë: (Nisja: Në stacionin e autobusëve në 9:00)

Numri i kontaktit për transport:+38344191824

Jeni të mirëpritur të gjithë nxënësit tanë !