IQ CHALLENGE – Rezultatet Përfundimtare

Të interesuarit për regjistrim mund të vijnë në zyrën tonë te regjistrimit nga ora 09:00 deri ne oren 14:00.

Adres: Kopshti dhe Parashkollor Yllka / Bazhdaran/Prizren.

Tel: 044 140 900
Viber: +383 44 140 900