Njoftim

Njoftohen të gjithë finalistët se të shtunën më 08.02.2020 në ora 10.00 do të mbahet finalja e garave në Gjuhën Angleze dhe në Kimi në shkollën Mehmet Akif – Korishë
Transporti do të jetë si më poshtë
Rahovec- Nisja në ora 9:00 nga stacioni i autobusave
Suharekë-Nisja në ora 9:30 nga stacioni i autobusave
Prizren – Nisja në ora 9.30 nga ish Benafi