Njoftim

Te nderuar prindër,
Ju ftojmë që të merrni pjesë në mbledhjen e prindërve për t’ju informuar në lidhje me suksesin dhe ecurinë e fëmijës tuaj.
Data:20.03.2019 (e Mërkurë)
Ora 14:30-17:30
Vendi: Shkolla “Mehmet Akif”
Klasat:5-12

Ju mirëpresim!                                                                                                                                  Drejtoria