JAVA E HISTORISË

Nga data 12.02.2018 në Shkollën tonë ka filluar java e historisë që do të vazhdoj deri më 16.02.2018. Gjatë kësaj jave, Shkollës i kemi dhënë një pamje historike duke ekspozuar projekte të ndryshme të nxënësve. Po ashtu organizuam gara për projektin më të mirë historik, për njohrit e tyre në lëndën e historisë, lexuam biografi të personaliteteve të rëndësishme të Rilindjes Kombëtare Shqiptare, zbukuruam kabinetet me punimet e bukura të nxënsëve tanë, duke u munduar që të japim një frymë historike dhe të rikonstruktojme e të kthehemi në kohë nëpërmjet punimeve e aktiviteteve të ndryshme.

 

For more