Olimpiada e Kimisë

Ju informojme se më 18.11.2017 do të mbahen Olimpiadat nga lënda e Kimisë në nivel te Kosovës në Kolegjet Mehmet Akif!

Nisja nga Prizreni bëhet në ora 08:00 prej ish-Benafit,

nga Suhareka behet ne ora 08:00 nga Shkolla fillore “7 Marsi” dhe

nga Rahoveci nisja bëhet nga parku i qytetit ne ora 07:30.

Pagesa e transportit i takon vet nxenesve dhe kushton 1 Euro per vajtje-ardhje!

Ju urojme suksese te gjithe nxenesve!

*Verejtje: Te gjithë nxënësit pjesëmarrës duhet të jenë në ora 08:30 në kolegjin “Mehmet Akif”- Prizren/Korishë