NJOFTIM

Ju informojme se nesër më 11.11.2017 do të mbahen Garat e Gjuhes Angleze në nivel te Kosovës në Kolegjet Mehmet Akif!
Nisja nga Prizreni bëhet në ora 08:00 prej ish-Benafit,
nga Suhareka behet ne ora 08:00 nga Shkolla fillore “7 Marsi” dhe nga Rahoveci nisja bëhet nga parku i qytetit ne ora 07:30.
Pagesa e transportit i takon vet nxenesve dhe kushton 1 Euro per vajtje-ardhje!
Ju urojme suksese te gjithe nxënësve!

 

*Verejtje: Te gjithë nxënësit pjesëmarrës duhet të jenë në ora 08:30 në kolegjin “Mehmet Akif”- Prizren/Korishë