NJOFTIM

Të premtën më 19 Maj, në orën e dytë të mësimit, në të gjitha klasët e X-ta dhe XI-ta do të mbahet Test i Përgjithshëm për nxënësit tanë.

Testi i përfshin 20 pyetje nga lënda e Matematikës dhe do të zgjasë 45 min.

Ju urojmë suksese!