LAJMËRIM

Nxënësit e shkollës Mehmet Akif janë shumë kreativ, aktivitetet në këtë shkollë nuk mungojnë asnjëherë. Këtë herë vijnë me një aktivitet tjetër i cili mbahet sot më 17.05.2017 në shkollën “7 Marsi” , Suharekë prej orës 9:00-14:00. Jeni të ftuar të gjithë ju prindër dhe mysafir të nderuar. Ju mirëpresim!