NJOFTIM

 

Te nderuar nxenes te shkollave shteterore, te cilet kane marre pjese ne kurset e Gjuhes Angleze dhe Matematike, Ju informojme se me 29.04.2017 te Shtunen do te jete dita e fundit e kurseve ku do te kete:
1. Aktivitete te ndryshme,
2. Drekë dhe
3. Ceremonia e dhenies se Çertifikatave!

Ju mirepresim!