Vizitë Deputeteve me Rastin e 8 Marsit

Dera e kuvendit kësaj here u hap për nxënësit tanë të shoqëruar me mësimdhënës për t’ua uruar 8 Marsin-Ditën Ndërkombëtare të Gruas, deputeteve.Edhepse vizita u realizua në një objekt serioz ku merren vendime të vështira dhe të mëdha u zhvillua në një ambient të ngrohtë mbase për shkak të kësaj date të veçantë. Biseda e zhvilluar me nxënës sado pak i largoi deputetet nga obligimet ditore për të shprehur emocionet e tyre me rastin e festës së shënuar.