Programi i klases 5A

Nxënësit e klasës së 5 të kolegjit Mehmet Akif në Prizren, realizuan programin festiv të klasës për fund të vitit shkollor 2015/2016.

“Ne sot kemi festë të madhe, por kemi edhe emocione sepse po ndahemi nga mësuesja dhe mësimdhënësit e tjerë! Por tash,ne na pret një fazë e re e mësimit” ! Prindër dhe mysafirë  të dashur, Ju falemnderit që sot jeni me ne ,në mesin tonë,”ishin fjalët e nxënësve .

Në këtë rast nxënësit  shpalosën aftësitë e tyre artistike si në recitim,skeq, këngë  dhe valle, poashtu nuk munguan pikët nga gjuha angleze .

Në fund të progarmit nxënësit i gëzuam me nga një dhuratë dhe nje koktel për prindër.

 

 

Per me shume