FTESË

FTESË
Ju ftojmë që të merrni pjesë në Panairin Shkencor të organizuar nga “ Mehmet Akif College” në të cilën mësimdhënësit dhe nxënësit tanë do të ekspozojnë punime të ndryshme nga secila lëndë.
 
Prezenca juaj në panairin tonë shkencor do të na nderonte!
 
Data: 13 Maj 2016, e Premte (11:00 – 18:00)
Vendi: Shkolla fillore “ Yllka “ – Prizren