LAJMËRIM

 

Lajmërohen të gjithë nxënësit e shkollave publike të cilët kanë marrë pjesë në kurset e fundjavës nga lënda e Gjuhës Angleze dhe Matematikë se me datën 30.04.2016 do të përfundojë programi i kurseve dhe do të mbahet ceremonia e shpërndaries së çertifikatave për pjesëmarrje ne kurse, andaj jeni të mirëseardhur të gjithë nxënësit pjesëmarrës në kurse!
Ju mirëpresim
Mehmet Akif College – Prizren