LAJMËRIM

Në Kolegjin Mehmet Akif me datën 23.04.2016 të Shtunën në ora 10:00 do të mbahet Provimi pranues dhe për Bursa.

  1. Nxënësit që do të hyjnë në provim në Kolegjin Mehmet Akif – Korishë, duhet të jenë të pranishëm në shkollë në ora 9:00

Transporti për nxënësit pjesëmarrës në provim do të jetë si më poshtë:

  • Nisja nga Prizreni në ora 08:30 nga Ish Ben-Af-i
  • Nisja nga Rahoveci në ora 08:00 nga Parku i Qytetit

 Nxënësit të cilët kanë aplikuar për provim nga Suhareka dhe rrethi i Suharekës, provimi do të mbahet në shkollën “7 Marsi” – Suharekë dhe nxënësit duhet të jenë në shkollë në ora 09:00

Shënim: Me datën 23.04.2016 Kurset e fundjavës nga Gjuha Angleze dhe Matematikë nuk do të mbahen por do të mbahet provimi pranues!