Dita Ndërkombëtare e Tokës

Data 22 prill, njihet në gjithë botën, si Dita Ndërkombëtare e Tokës. Kjo është një ditë që shërben për të dhënë alarmin për dëmet që njerëzimi i shkakton pyjeve, lumenjve, tokës dhe pasurive të tjera të natyrës dhe të reflektoj e sensibilizohet për të ndalur shkatërrimin e mëtejshëm të saj.

Kjo ditë u festua edhe në kolegjin tonë.Aktivi i lëndës së Gjeografisë në kolegjin “Mehmet Akif” në Prizren për nder të kesaj dite organizoi aktivitet, mbjelljen e luleve dhe fidaneve në oborrin e shkollës!

 

Për më shumë