LAJMËRIM

LAJMËRIM
-Lajmerohen te gjithe nxenesit e klasave te 5-ta dhe te klasave te 8-ta te shkollave shteterore se kurset falas te Gjuhes Angleze dhe Matematikë do te fillojne neser me 06.02.2016 te Shtunen!
Transporti:
Nga PRIZRENI – Autobusi niset ne ora 10:30 nga Ish BenAf-i
Nga SUHAREKA – Autobusi niset ne ora 10:30 nga shkolla fillore 7 Marsi
Nga RAHOVECI – Autobusi niset ne ora 10:30 nga Parku i Qytetit