Ekspozita e nxënësve të klasës 4A

Më datën 15.10.2015 nxënësit Amin Durguti dhe Ylli Rada ekspozuan punimet e tyre artisikte ne lokalet e Kolegjit Mehmet Akif. Pos njohurive të marra në lëndët Gjuhë Shqipe e Matematikë, mësimdhënësit u munduan që brenda nxënësve të zbulojnë talente të ndryshme. Këtë do të mundohen ta nxjerrin nga çdo nxënës dhe në çdo lami.

 

 

 

Per me shumë