AKTIVITET NGA LËNDA E GJEOGRAFISË

Me datën 26.10.2015 në Kolegjin “Mehmet Akif” në Prizren u mbajt një aktivitet nga lënda e Gjeografisë. Në këtë aktivitet morën pjesë të gjithë nxënësit e shkollës sonë, para tyre u ekspozuan disa meteor dhe patën mundesi të vrojtojnë Diellin me teleskop të ndryshëm. Aktiviteti zgjati nga ora 10:00 deri në orën 14:00 i cili u mbajtë në oborrin e shkollës. I falenderojmë të gjithë ata që na ndihmuan në mbajtjen e këtij aktiviteti, posaqërisht drejtorinë e shkollës dhe klubin Astronomy Outreach of Kosovo (AOK).

Per me shume