Urime

Stafi dhe Drejtoria e Kolegjit Mehmet Akif, Prizren pergezon maturantet 2015 per sukseset e tyre ne fitimin e studimeve ne universitet.Si zakonisht nxenesit tane arriten te fitojne ne universitete prestigjioze  si UP, AUK, UBT, AAB  ne Kosove, Sabanci, ITU, Abant, Trakya, Sakarya ne Turqi, Epoka ne Shqiperi  dhe Universiteti Amerikan ne Bullgari. Mjekesia, Arkitektura, Shkencat Kompjuterike, Ekonomia, Stomatologjia, Inxhinieria Elektrike dhe Ndertimit, Gjuha Angleze, Marketingu, Menaxhimi, Shkencat Politike jane drejtimet e perferuara te nxenesve tane. Duke i uruar  nxenesit tane per suksesin e arritur urojme njekohesisht edhe familjet e tyre per mbeshtetjen dhe perkrahjen e vazhdueshme.