Programi i klasave 3A dhe 4A

Me rastin e perfundimit te vitit shkollor 2014/ 2015 ,nxenesit e klases se 3 A dhe 4 A, festuan me programin e fundvitit duke i shpalosur aftesite e veta edukativo-arsimore dhe kulturore, si dhe emocionet e fituara gjate ketij viti.
Si mesueset, udheheqesia ashtu dhe prinderit mbeten te kenaqur nga permbajtja e programit festiv.

 

For more photos