Njoftim!

Njoftohen maturantet e diplomuar nder vite te  kolegjit Mehmet Akif Prizren se Kolegji organizon IFTAR me dt.27.06.2015 ne kopshtin `YLLKA`  prane qendres sportive.Pjesemarrja juaj na nderon.

                                                                                Drejtoria dhe stafi.