Njoftim !

Te dashur maturante!

Ju kujtojme  mbajtjen e testit te pare te matures date 06.06.2015 diten e Shtune ora 10.00 ne Kolegj  kati II,sipas listes  ALFABETIKE ME RADHE  12A,12B,12C.Me vete duhet te keni laps dhe gome si dhe nje dokument identifikimi.Paraqitja ne kolegj te behet ne ora 09.00.SUKSESE!!
                                                                                                            DREJTORIA