Kolegji ynë gjithmonë në mbështetje të artit!

Te Enjten me11.06.2015 ne kolegjin tone u be promovimi i artit te nxenesit tone nga klasa 8B Noar Jedrashi, Gjate kesaj ceremonie ishin te pranishem familja e nxenesit, mesimdhenesit dhe shoket e shoqet e Noarit se bashku me udheheqesine e shkolles te cilet se bashku e mbeshteten punen e Noarit!