Aktivitet nga lënda e Gjeografisë

Aktivitet nga lënda e Gjeografisë
Me datë 22.04.2015 në shkollën tonë me rastin e Dites së Tokës u organizua një aktivitet nga aktivi i lëndës së Gjeografisë dhe nxënësit e shkollës.
Aktiviteti ishte simbolik me qëllim pastrimin e oborrit të shkollës dhe rreth saj, si dhe mbjelljen e luleve.
I falenderojmë të gjithë ata të cilët ndihmuan që kjo ditë të shënohet edhe ne shkollën tonë.

 

 

Per me shume foto