Përfaqësuesit e Institucionit “Gylistan” vizituan Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

Drejtori i pergjithshem  i Institucionit “Gulistan”. z. Mustafa Erdem se bashku me drejtorin e kolegjit “Mehmet Akif” ne Prizren z. Hasan Huseyn dhe drejtorin e Çerdhes “Yllka” në Prizren, Ahmet Oguz , te ejten me 05.03.2015 vizituan Rektorin e Universitetit te Prizrenit “Ukshin Hoti” ,  Prof. Dr. Ramë Vataj.

Në takim u diskutua për mundësitë e arritjes së bashkëpunimit në mes të dy institucioneve arsimore dhe u dakorduan që studentët e UPZ-së të vijojnë praktikën në institucionet arsimore parauniversitare që ofron në komunën e Prizrenit “Gulistan”.

Per me shume