Instituti Albanologjik Prishtine

Me nismen e aktivit te gjuhes shqipe nxenesit e klasave te 12-ta vizituan diten e enjte Institutin Albanologjik te Prishtines.Nxenesit u njohen me nga afer me historikun,veshtiresite dhe ambjentet e punes se ketij Instituti.Pas nje bashkebisedimi te ngrohte nxenesit vizituan  biblioteken si dhe ekspoziten etnografike.

Per me shume klikoni ketu.