Gara ne Volejboll

Ne kolegjin Mehmet Akif ne Prizren , u mbajt gara ne Volejboll per femra dhe meshkuj nivel Komune .Pjesemarres ishin, shkollat e mesme te uleta te komunes se Prizrenit.
Vendi I pare per femra I takoi:
1.Sh.f.m.u.Krusha e Vogel.
2.Meto Bajraktari, Recan.
Kurse ne konkurencen per meshkuj vendi I pare I takoi:
1.Krusha e Vogel
2.Zenun Cocaj
3.Mehmet Akif.Prizren
3.Meto Bajraktari- Recan.
Fituesve u ndan mirenjohje, kup.Kurse mikpritesit Kolegjit Mehmet Akif ju eshte ndare nje Mirnjohje dhe dhurate nga Shoqata e Pedagogeve te Kultures fizike – Prizren.
Kolegji u siguroi Transportin vendin e mbajtjes dhe dreken gjithe te nxnesve dhe mesimdhenesve pjesemarres.

 

Per me shume (F)

Per me shume (M)