Nxënësit e Kolegjit Mehmet Akif – Prizren e vizituan Kuvendin e Kosovës

Diten e hene me 16 shkurt 2015 nje grup nxenesish te Kolegjit Mehmet Akif,Prizren vizituan Kuvendin e Kosoves.Atje ata u priten dhe u takuan me nje grup deputetesh si dhe N/kryetarja e Kuvendit Znj.Dude Balje.Nxenesit u njohen nga afer me kushtet dhe ambientet e punes se ligjvenesve kosovare.

Per me shume.