Klubit "Shpresa"

Nxenesit e Kolegjit Mehmet Akif te klubit “Shpresa” sot kane ndihmuar 50 familje me gjithsej 650 kg ushqim. Ndihma ushqimore eshte grumbulluar nga ana e nxenesve dhe mesimdhenesve te shkolles sone dhe u eshte shperndare familjeve ne nevoje!

Mehmet akif koleji shpresa klübü öğrencileri 50 aileye toplam 650 kg gıda yardımı yaptı.Gıda yardımı öğretmenler ve öğrenciler tarafından toplanıp ailelere teslim edildi.