Zyrtarët e Federatës së Shahut të Kosovës

Me datë 21.01.2015, shkollën tonë e vizituan zyrtarë të Federatës së Shahut të Kosovës.
1. Nysret Avdiu – Kryetar
2. Burhan Misini – Sekretar
3. Bedri Sadiku – Mjeshtër ndërkombëtar
4. Inan Mahmuti – Shahist dhe Refer
Mysafirët percollën për së afërmi garën e shahut të organizuar nga aktivi i Edukatës Fizike.