Vizite kompleksit monumental te Lidhjes Shqiptare te Prizrenit

Nxenesit e kl. 4 A dhe 5 A , vizituan kompleksin monumental te Lidhjes Shqiptare te Prizrenit.

Nxenesit paten rastin qe te njihen per se afermi me historine kombetare , veshjen origjinale te trevave te ndryshme shqiptare,armet e vjetra,librat,dokumentet,pikturat, fotot dhe doreshkrimet e ndryshme te personaliteteve te rendesishme historike.
Me kete rast nxenesit perfituan njohurite ne lemine e historise ,gjuhes,kultures dhe tradites.