Lajmerim

Te nderuar prinder & nxenes! Diten e Shtune dt.17-01-2015 nisin kurset SAT dhe TOEFL.

Transporti niset nga ABI Center ora 08.30.

Kursi zgjat deri ne ora 12:15. Si ne çdo aktivitet tjeter qe organizohet ne shkolle nxenesit jane te obliguar te vijne me uniforme,ne rast te kundert nuk do te pranohen ne kurs.