Nxënësit e Kolegjit Mehmet Akif ne Prizren takohen me kryetarin e Radio Televizionit të Kosovës – RTK

RTK (Rodyo Televizyon Kosova) Başkanı Sayın Mentor Shala Mehmet Akif Prizren Koleji Öğrencileriyle Buluştu

RTK Başkanı Sayın Mentor Shala 02,12,2014 tarihinde Mehmet Akif Prizren Kolejini ziyaret etti. Ziyarette okulumuzun öğrencileriyle buluştu. Öğrencilere Kosova’daki medya, RKT, gazetecilik konularında konuşma yaptı. Öğrencilerin medya, medyanın geleceği ve gazetecilik mesleği ile ilgili sorularını cevapladı.

 

Nxënësit e Kolegjit Mehmet Akif ne Prizren takohen me kryetarin e Radio Televizionit të Kosovës – RTK

Kryetari  i RTK – së Mentor Shala vizitoi Kolegjin Mehmet Akif në Prizren. Gjatë vizitës ai u takua me nxënësit e shkollës sonë. Ai nxënësve u foli per mediat, RTK-në dhe gazetarine në Kosovë. Ai gjithashtu iu përgjigj pyetjeve të nxënësve rreth mediave dhe te ardhmes së gazetarisë në vendin tonë.