Lajmërim

Lajmërohen të gjithë nxënësit e kolegjit “Mehmet Akif”se me datën 19.12.2014 të Premtën, mësimi do të mbahet në dy orët e para ku do të jepen librezat e notave dhe transporti per kthim do të jetë në ora 10:00!

Pushime të mbara!

Duyuru

Kolej “Mehmet Akif” öğrencilerine duyurulur: Cuma günü 19.12.2014 tarihinde öğrenciler ilk iki derste karnelerini alɪp evlerine saat 10:00 da dönecekler!

Iyi tatiller!

Drejtori i shkollës

Hasan Hüseyin Demir