Shetitja e klases 2a dhe 3a ne Mamushe

Nxenesit e klases 2a dhe 3a vizituan prodhimtarin ne Mamushe. Qellimi i vizites ishte njohja me prodhimet e GRURIT ne pergjithesi si dhe perpunimi i grurit,perfitimi i miellit ,paketimi dhe shperndarja ne treg ne veqanti.Perveq vizites ne fabriken e miellit nxenesit shijuan edhe bukurit e stines se VJESHTES ne natyre…