Nxenesit e klases 3a dhe 4a vizituan qyteti e Gjakoves

Nxenesit e klases 3a dhe 4a vizituan qyteti e Gjakoves .U njohtuan me moshataret e tyte gjate vizites ne Kolegjin MEHMET AKIF ne Gjakove ku njeherit edhe shkembyen mendime per aktivitete dhe mesim.Femijet gjithashtu kaluan edhe qaste te mira dhe u argetuan ne qendren tregtare “NERTIL”.