Vizita ne fabriken KAMILA

Me qellim te njohtimit te nxenesve me afer me prodhimin e produkteve te ndryshme, kesaj radhe u organizua nje vizite ne fabriken e cokollades “Kamila”. Keshtu qe nxenesit e klases 4A dhe 5A me percjellje te disa mesimdhenesve, paten mundesine te perfitojne dituri me te peraferta ku drejteperdrejte pane prodhimin e llojeve te ndryshme te cokolldaave. Pervec kesaj ata fituan nje eksperience te rendesishme mbi higjienen,lenden e pare, maqinerine shume moderne dhe kushtet shume te volitshme te fabrikes ne fjale, I falenderojme punetoret e zellshem te kesaj fabrike ,te cilet me shume kenaqesi i bene nje mikpritje shume te ngrohte ketyre nxenesve.