Takim me Personalitete

Ne kuader te vetedijsimit te maturanteve ne perzgjedhjen e drejtimeve universitare Kolegji nisi aktivitetin e titulluar’ Takim me Personalitete’ me qellim vetedijsimin e maturanteve per te zgjedhur drejtimin dhe profesionin e duhur.
Mjeku i mirenjohur i Prizrenit Agim Sefa pati nderin qe ta nise siparin e kesaj maratone takimesh e keshillimesh.