Drekë

Per ne aktivitetet jashteshkollore dhe humanitare kane vlere. Klasa 12B u shqua ne organizimet e bamiresise duke zene vendin e pare. Per kete Drejtoria organizoi nje dreke per vleresuar e inkurajuar angazhimin e nxenesve ne problemet sociale.

image

image

image