Nxenesit e klases 2 dhe 3 vizituan fabriken e cokolades KAMILA

Nxenesit e klases 2 dhe 3 vizituan fabriken e cokolades KAMILA. Qellimi i vizites ishte njohja me prodhim ne pergjithesi si dhe menyra e prodhimit te cokollades ne veqanti gje qe nxenesit ariten te marrin njohuri te duhura ne kete drejtim.Me kete rrast faliminderojme per MIKEPRITJE dhe dhuratat qe na i dhan…