Nxenesit e 2 ,3 ,4 dhe 5 te organizuan nje shetitje ne PREVALLE

Nxenesit e 2 ,3 ,4 dhe 5 te organizuan nje shetitje ne vendin madheshtor te qytetit te Prizrenit ne PREVALLE. Duke soditur bukurite dhe ngjyrat mahnitese te stines se vjeshtes ne natyre,njekohesisht edhe zhvilluan aktivitete qe kishin qellim arsimor (si spjegimi i njesive mesimore qe kishin te benin me natyre) si dhe mirembajtja e natyres pas piknikut qe kishte qellim edukativ te shetitjes.