Ndihmat e bëra për nder të Festës së Kurban Bajramit

Për nder të Festës së Kuban Bajramit ju falënderojmë të gjithëve për kontributin e dhënë, me te cilat kemi ndihmuar familjet e varfera.
Duke ju falënderuar juve patëm rastin t’iu ndihmojmë shume familjeve duke e shperndare mishin e kurbanit ne Prizren, Korishe, Dragash dhe Mamushe.
Shpresojme se edhe në të ardhmen do të vazhdoni të kontribuoni në organizime të tilla për t’iu pergjigjur nevojave të familjeve te varfura.
Me respekt
Kolegji Mehmet Akif – Prizren