Njoftim per ore mesimore shtese.

Njoftohen  nxenesit e interesuar se neser .dt 18.10.2014 organizohen ore mesimore shtese per lendet Matematike,Kimi,Biologji dhe SAT.Transporti niset nga ABI-center ne ora 08.45.Ardhja me uniforme eshte OBLIGATIVE!

Kurse orari per shkollen e mesme mund ta gjeni me poshte  kliko ketu

 

Drejtoria.