Aktivi i edukates fizike dhe sportive

AKTIVITETI I I SFERESMe date 01.10.2014 ne Kolegjin Mehmet Akif ne Prizren, u mbajt aktivitet ne garen e hedhjes se sferes.

Ne kete gare morren pjese nxenesit e shkolles se mesme te larte, dhe arriten keto rezultate: